15 d’octubre del 2010

Exposició "Narradors orals, els mags de la paraula"

El pròxim dilluns 18 d'octubre inauguro una nova exposició. Aquesta vegada a Barcelona, al bar del Centre Cívic Parc Sandaru del barri de Sant Martí, en el marc del Munt de Mots, el Festival de Narració Oral de Barcelona. Mostraré una selecció de fotografies del meu treball sobre els contacontes.

Per fer-vos una idea del que hi trobareu, aquí teniu el text introductori de la exposició:
"Més enllà de les noves tecnologies, moderníssims aparells i tècniques visuals, a principis del segle XXI encara hi ha artesans de l'art de contar, il·lusionistes del llenguatge que miren de guanyar-se al públic valent-se només del seu propi cos. Com ho fan els contacontes, els narradors orals. Ells s'enfronten al repte d'explicar històries sense més eines que la veu i les mans. Aquests trobadors del segle XXI aconsegueixen fascinar a grans i petits amb relats que van des de la més pura fantasia fins a la subtilesa del erotisme. Ho fan en places, carpes i embalats, sota el sol del migdia o a la llum de la lluna, en locals foscos plens de fum o en sota una tènue llum artificial en sales a mig omplir.

A cada sessió ens demostren el gran poder dels mots, la capacitat de la veu humana de crear imatges i filar narracions. Ens sedueixen, ens captiven i ens emocionen. Són uns il·lusionistes de la veu, els mags de la paraula dels nostres dies. "


La inauguració tindrà lloc el proper dilluns 18 d'octubre a les 18.30 hores. Es podrà visitar del 18 al 29 d'octubre al bar. El Centre Cívic Parc Sandarú es troba al carrer Bonaventura Muñoz 21 (cantonada Nàpols), a prop de la parada del metro d'Arc de Triomf (L1). El centre esta obert de dilluns a divendres de 9.00 a 21.00 hores i dissabtes de 10.00 a 14.00 hores.

Com arribar al Centre Cívic Parc Sandaru?

Per a més informació consulteu la web de la mostra a la página del Festival Munt de Mots aquí.


Ombra expressiva
Expresive Shadow
Barcelona, Maig 2009


Sorpresa
Surprise
Barcelona, 09/09

Next monday 18th october another exhibition is opening. This time in Barcelona, at the bar of the Centre Cívic Parc Sandaru in Sant Martí, as part of the Munt de Mots, el Festival de Narració Oral de Barcelona (Munt de Mots, Oral Narrative Barcelona Festival). I will show a selection of photographs from my project on storytellers.

The opening will take place next monday 18th october at 18.30 and you will be able to visit the exhibition from the 18th until the 29th october at the bar of the centre. The Centre Cívic Parc Sandarú is located at the Bonaventura Muñoz 21 street (with Nàpols). Nearest metro stop is Arc de Triomf (L1). The centre is open monday to friday from 9.00 to 21.00 hores and saturdays from 10.00 to 14.00 hores.

How to get to the Centre Cívic Parc Sandaru?

If you are still curious and want to know more about this event, please check the web of the Festival here.


Listening: Adrià Puntí - Viatge d'un Savi Vilatrista cap Enlloc

Llicencia de Creative Commons

Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.